Szolgáltatások » Konyhabútor

Konyha - ahol a hölgyek igazán otthon érzik magukat

 

A konyha a lakás leggyakrabban használt része. Reggel és este itt töltjük a legtöbb időnket, ezért fontos, hogy jól érezzük magunkat itt. Néhány jól megválasztott, praktikus kiegészítővel megkönnyíthetjük a konyhai munkát. Hogy melyek ezek a kiegészítők? Munkánk során tanácsadást is nyújtunk, hogy együtt a legjobbat hozzuk ki a konyha helyiségből.

A modern konyhákban már nem különálló elemként van jelen a hűtő, a tűzhely, vagy akár a mosogatógép, hanem a konyhabútorba van beépítve. Ezzel az ötlettel nem csak helyet takaríthatunk meg, hanem a konyha összképét is modernebbé teszi.

 

Milyen stílusú konyhát szeretne?

 

Szeretne rusztikus hangulatú konyhát, vagy inkább modern, esetleg minimál stílust?
Ezt Önnek kell eldöntenie, mi pedig segítünk kiválasztani azokat a faanyagokat, amik megteremtik a kívánt hatást.

Ha költséghatékonyan szeretne ízléses konyhát, az sem probléma! Nem fontos a bútorok ajtaját fából készíteni. A modern technológiáknak köszönhetően MDF mart lapból is a megszólalásig igazi fához hasonló ajtókat tudunk készíteni.

 

Fontos az elrendezés!

 

Rengeteg kiegészítő áll a rendelkezésünkre, amivel kihozhatjuk a legtöbbet bútorunkból. A kihúzható, kifordítható fémpolcok, praktikus tányértartók, nyomásra nyíló fiókok, kihúzható kamravasalat csak néhány kiegészítő a háziasszonyok kedvencei közül.